ابداع ایمپلنت جدید؛

تولید ماده جدید برای التیام تاندون های صدمه دیده

تولید ماده جدید برای التیام تاندون های صدمه دیده

به گزارش بیست و یکم محققان برای بهبودی تاندون های صدمه دیده، نوعی ایمپلنت جدید ابداع نموده اند که مانند یک سوئیچ عمل کرده و با فعال شدن، فرآیند بازسازی تاندون ها را تسریع می کند.



به گزارش بیست و یکم به نقل از نیواطلس، در سالهای اخیر برای التیام تاندون ها از روش های مختلفی مانند تولید بانداژها و ایمپلنت های دارای انرژی الکتریسیته با قابلیت های خود ترمیمی استفاده شده است. اما پژوهشگران ایرلندی از نوعی ماده پیزوالکتریکی برای تولید جریان برق و ایجاد فشار مکانیکی بهره گرفته اند تا با آن بتوان تاندون های صدمه دیده را بهبود بخشید.
در این ابزار جدید از دستگاه تحریک کننده جدید، الیاف نانو در مقیاس یک هزارم موی انسان و مجموعه تولید برق پیزوالکتریک استفاده شده که تحریکات الکترونیکی آن در کنار تمرینات ورزشی به بهبود و بازسازی وضعیت تاندون ها کمک می نماید.
آزمایش این ابزار بر روی موش ها و تاندون های صدمه دیده آنها نتایج مثبتی به همراه داشته و انتظار می رود همین نتایج موفق برای انسان ها هم در راه باشد. ابزار مذکور به کمک جراحان ارتوپد خواهد آمد تا بتوانند بدون اتکا به دارو یا پیوند تاندون بیماران خویش را درمان کنند.
این ابزار بخصوص به کمک ورزشکارانی می آید که تاندون های آنها صدمه می بیند و هزینه کم، مقرون به صرفه بودن، کاشت آسان و سرعت دستیابی به نتیجه همچون مزیت های استفاده از آن است.

1400/06/12
17:16:12
0.0 / 5
862
تگهای تولید ماده جدید برای التیام تاندون های صدمه دیده: آزمایش , ابداع , الكترونیكی , پژوهش
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بیست و یکم