یك مقام مسئول در معاونت علمی و فناوری تاكید كرد؛
لزوم استفاده از فناوری حقیقت مجازی و ارتقای فناوری معادن
معاون امور معادن طرح توسعه نوآوری ها و فناوری های حوزه زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری به لزوم استفاده از فناوری حقیقت مجازی و ارتقای فناوری معادن تاکید نمود.
به گزارش بیست و یکم به نقل از معاونت علمی و فناوری، داود حبیبی کیا در مورد استفاده از فناوری حقیقت مجازی و ارتقای فناوری معادن اظهار داشت: استفاده از این فنآوری، نگاههای آموزشی مورد استفاده در آموزش مواد اولیه و آموزش معدن را غنی می کند.
وی اضافه کرد: در هر زیست بوم و اقلیم دارای مختصات منحصر به خود بوده و این خصوصیت ها و چالش ها از معدن به معدن متفاوت می باشد.
معاون امور معادن طرح توسعه نوآوری ها و فناوری های حوزه زمین شناسی، معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری اظهار داشت: با بهره گیری از فناوری حقیقت مجازی، پژوهشگران و مهندسان و دانشجویان این شانس را خواهند داشت که عملاً از سایت های مختلف معدن و پدیده های مرتبط دیدن کرده و با چالش های استخراج ارتباط برقرار کنند.
اما آموزش برای درک وابستگی های فنی، طبیعی، انسانی برای توسعه مهارت ها و شایستگی های متخصصان معدن در آینده بسیار اهمیت دارد. مهندسان معدن در حرفه آینده خود تنها راه استخراج معادن را طراحی نمی کنند بلکه با بهره گیری از فناوری های پیشرفته، فرآیندها مورد بررسی قرار می دهند و ایمنی کار را تایید می کنند.
حبیبی کیا با اشاره به حمایت های معاونت علمی و فناوری در جهت توسعه فناوری های مجازی در حوزه زمین شناسی، عنوان کرد: در طرح توسعه فناوری های معدن و صنایع معدنی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بستری برای پشتیبانی از ورود نوآوری ها و فناوری ها به این حوزه ارزش آفرین و اشتغال زا فراهم گشته است. با فراخوانی از تمامی ایده پردازان، شرکتهای فناور و خلاق فعال در حوزه های متعدد فناوری، سعی شده است تا راه برای ورود نوآوری ها به حوزه معدن هموار شود.
منبع: بیست و یكم
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب