کشف حقایقی جالب درباره دومین مغز بدن

کشف حقایقی جالب درباره دومین مغز بدن

بیست و یکم: پژوهشگران دانشگاه ایالتی میشیگان بتازگی حقایق جالبی درباره سیستم عصبی روده(gut’s enteric nervous system) انسان کشف کرده اند.


به گزارش بیست و یکم به نقل از ایسنا و به نقل از تی ای، روده ها حتی اگر به نحوی از سیستم عصبی مرکزی جدا شده باشند، وظایف خاصی را در سیستم عصبی روده ای انجام می دهند و تعداد سلول های تخصصی سیستم عصبی، یعنی نورون ها و گلیا که در روده فرد زندگی می کنند، حدودا با تعداد سلول های موجود در مغز گربه برابر است.
سیستم عصبی روده ای برای مثال مغز دوم روده، یک شبکه پیچیده متشکل از نورون ها و گلیا است که روده های ما را پوشانده است. حال دانشمندان آمریکایی در مطالعه اخیرشان نشان داده اند که سلول های گلیا نقش بسیار فعال تری در سیستم عصبی روده دارند.
نتایج مطالعه جدید پژوهشگران حاکی از آنست که گلیا دقیقا بر سیگنال های منتقل شده توسط مدارهای عصبی تاثیر می گذارند.
استاد "برایان گالبرانسن"(Brian Gulbransen) از دانشکده فیزیولوژی دانشگاه ایالتی میشیگان در این زمینه اظهار داشت: اگر مغز دوم را بعنوان کامپیوتر در نظر بگیریم، می توانیم بگوییم گلیا تراشه هایی هستند که عملکرد حاشیه ای دارند و عضو فعال پیام رسانی در شبکه اند و کار آنها تعدیل سیگنال ها است و مانند نورون ها نیستند. علاوه بر این عملکرد، گلیا این مساله را تایید می کند که همه چیز بدون مشکل در حال انجام می باشد.
یافته های این مطالعه درک دانشمندان از نحوه عملکرد سیستم عصبی روده ای را بیشتر می کند و می تواند به توسعه راهکارهای جدیدی برای درمان اختلالات روده منجر شود که این می تواند به نحوه درمان سندرم روده تحریک پذیر و سایر اختلالات کمک نماید.




منبع:

1400/07/12
22:14:22
0.0 / 5
895
تگهای کشف حقایقی جالب درباره دومین مغز بدن: پژوهش , پیام رسان , دانشگاه , سیستم
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
بیست و یکم