تولید باتری خودترمیم با پلیمر جدید

تولید باتری خودترمیم با پلیمر جدید

به گزارش بیست و یكم گروهی از مهندسان دانشگاه ایلینویز در كوشش برای افزایش ایمنی باتری های لیتیومی از نوعی الكترولیت مبتنی بر یك پلیمر جامد بهره برده اند كه دارای قابلیت خودترمیمی است.



به گزارش بیست و یكم به نقل از نیواطلس، این الكترولیت نه تنها می تواند خویش را ترمیم كند، بلكه قابل بازیافت هم هست و بدین منظور نیازی به دمای بالا یا استفاده از اسیدهای قدرتمند ندارد.
استفاده از پلیمر مذكور در تولید الكترولیت های جدید، سبب می شود تا آنها در مواجهه با گرمای شدید به جای از بین رفتن، مستحكم تر و مقاوم تر شوند. باتری های لیتیومی در طیف گسترده ای از محصولات شامل گوشیهای هوشمند، خودرو های برقی و غیره به كار می روند، اما استفاده از فلز جامد لیتیوم در این باتری ها خطرات و مشكلاتی را برای آنها به وجود می آورد. همچون این خطرات گرم شدن بیش از اندازه و آتش گرفتن باتری هاست.
استفاده از پلیمر جدید در الكترولیت باتری های لیتیومی جلوی وقوع واكنش های شیمیایی منجر به شعله ور شدن و انفجار باتری ها را می گیرد و به حفظ استقامت الكترولیت ها حتی در صورت ایجاد گرمای زیاد كمك می نماید.
پلیمر مورد اشاره در صورت صدمه دیدن بخش هایی از باتری به دلیل گرمای بیش از اندازه به بازسازی و ترمیم خودكار آنها هم كمك می نماید و تمامی این اقدامات را در دمای عادی هوا انجام می دهد. مقرر است پس از تكمیل آزمایش ها بر روی پلیمر مذكور برای تولید انبوه آن برنامه ریزی شود.

1398/10/08
10:57:42
5.0 / 5
4385
تگهای تولید باتری خودترمیم با پلیمر جدید: آزمایش , باتری , بازی , تولید
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
بیست و یکم