توسط محققان كشور؛

پلیمر رسانا تولید شد

پلیمر رسانا تولید شد

بیست و یكم: پژوهشگران كشور موفق به تولید پلیمرهای رسانایی شدند كه در ساخت سنسور گاز شیمیایی، الكترود باتری ها و پوشش های ضدخوردگی كاربرد دارند.



به گزارش بیست و یكم به نقل از مهر، از مشخصه های اصلی كه بیشتر پلیمرها را از فلزات متمایز می سازد، مقاومت الكتریكی بسیار بالای آنهاست كه سبب شده پلیمرها در محدوده مواد عایق، دسته بندی شوند. در سال های اخیر گروه جدیدی از پلیمرها كشف شدند كه رسانایی الكتریكی آنها به قدری بالاست كه قابل مقایسه با فلزات هستند.
این خاصیت جدید مواد پلیمری، دانشمندان و پژوهشگران علوم مختلف را در كنار هم جمع كرده است تا با تحقیق بر روی این دسته از پلیمرها، بهترین شرایط كاربردی آنها را بیابند. دلایلی همچون كمبود منابع، قیمت بالا و مقاومت كمتر همچون مواردی است كه می تواند موجب جانشینی پلیمرها با فلزات در خیلی از كاربردها شود.
پلی آنیلین از معروفترین پلیمرهای رسانا است كه هدایت الكتریكی بالای آن توجه زیادی را به خود جلب كرده است. این پلیمر به علت ساختار متنوع، پایداری حرارتی و تابشی، هزینه پایین، سنتز ساده و خاصیت رسانایی در صنایع مختلفی همچون الكترونیك چاپی، میكروالكترونیك ها، پوشش های ضدخوردگی و ضدالكتریسیته، سنسور گاز شیمیایی و الكترود باتری ها به كار می آید.
در همین راستا پژوهشگران یك شركت دانش بنیان موفق شدند كه پلی آنیلین یا پلیمرهای رسانا با هدایت الكتریكی را به تولید برساند تا در ساخت سنسورهای گاز، میكروالكترونیك ها، پوشش های ضدخوردگی و... از آنها بهره ببرند.
هدایت الكتریكی مناسب، كاهش قیمت در مقایسه با محصولات خارجی، پایداری بالا و طولانی مدت، غیرسمی و سازگار با محیط زیست، فرآیندپذیر از خاصیت های این محصول به شمار می روند.
از خاصیت های اصلی محصول این طرح سهولت در سنتز پلیمر و پایداری بالای آن در شرایط محیط است. برای تولید صنعتی این محصول نیاز به مواد اولیه ای مانند آنیلین و دودسیل بنزن سولفونیك اسید است كه هر دو مورد در داخل كشور تولید می شوند.
بنابراین در این قدم، طرح كسب و كار مذكور سبب رونق بازار مواد اولیه این محصول می شود و در مرحله بعد صنعت هایی كه وابسته به این محصول هستند را رونق می دهد. استفاده از فناوری نانو در ساخت این محصول منجر به تولید تركیبی با توزیع اندازه ذرات كم و میانگین اندازه ذرات در مقیاس نانومتری می شود.


منبع:

1398/10/09
13:38:43
5.0 / 5
4231
تگهای پلیمر رسانا تولید شد: باتری , پژوهش , تولید , حسگر
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بیست و یکم