رییس دانشگاه تهران تشریح كرد:
2 شاخص مهم در انتخاب برگزیدگان نشان عالی دانش
به گزارش بیست و یکم، رئیس دانشگاه تهران در مورد نحوه انتخاب برگزیدگان «نشان عالی دانش» اظهار داشت: در انتخاب این چهره ها بیشتر کیفیت مد نظر بوده است. علیرغم این که شاخصهای کمی مثل ارجاع مقاله ها و تعدد مقاله های بین المللی جزو ملاک های ما بوده؛ ولی شاخص هایی که برای انتخاب غلبه داشته است، بحث شاگردپروری و اثرگذاری اجتماعی بوده است.
دکتر سید محمد مقیمی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این سؤال که آیا در روند انتخاب افراد با دانشگاه های دیگر همکاری شده است؟ اظهار داشت: دانشگاه های مختلف در شوراهای علمی و کارگروه های مختلف حضور داشتند و با دانشگاه ها برای معرفی اساتید نامه نگاری کردیم. ازاین رو دانشگاه های مختلف در این مورد نقش داشتند و انشالله در دوره های بعد، مشارکت آنها بیشتر خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که انتخاب اساتید برگزیده به روش کمی بوده یا کیفی؟ توضیح داد: در انتخاب این چهره ها بیشتر کیفیت مد نظر بوده است. باوجود اینکه شاخص هایی کمی مثل ارجاع (citation) مقاله ها و تعدد مقاله ها بین المللی جزو ملاک های ما بوده؛ ولی شاخص هایی که برای انتخاب غلبه داشته است، بحث شاگردپروری و اثرگذاری اجتماعی بوده است.
بیشتر بخوانید: اولین نشان عالی دانش به ۱۲ چهره دارای مرجعیت علمی اهدا شد
رییس دانشگاه تهران در مورد چگونگی احصای شاخصهای کیفی مثل شاگردپروری و اثرگذاری اجتماعی اظهار داشت: کارگروه هایی داریم که هم مستندات را دیدند و هم اثرگذاری اجتماعی این چهره ها را شاهد بودند. کارگروه های تخصصی، شناخت کامل از این اساتید داشتند و واقف به این مورد هستند که اثرگذاری اجتماعی دارند؛ نه اینکه تنها مقاله آنها را بشمارند. بخشی از آنها مستندات است و بخش عمده این انتخاب، قضاوت علمی کارگروه های خبره است.
آیین اعطای اولین نشان عالی دانش
منبع: بیست و یكم
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب