شناسایی داروی هپاتیت برای درمان كووید-۱۹ با كمك شبیه سازی كامپیوتری

شناسایی داروی هپاتیت برای درمان كووید-۱۹ با كمك شبیه سازی كامپیوتری

بیست و یكم: پژوهشگران آلمانی با بررسی محاسبات یك ابررایانه قوی دریافتند كه چندین داروی هپاتیت، توانایی سركوب كروناویروس را نیز دارند.


به گزارش بیست و یکم به نقل از ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه یوهانس گوتنبرگ، پژوهشگران "دانشگاه یوهانس گوتنبرگ"(JGU) آلمان، طی محاسبات گسترده ای که با بهره گیری از ابررایانه موسوم به "MOGON II" انجام داده اند متوجه شدند که چندین دارو که برای درمان هپاتیت سی به کار می روند، می توانند برای درمان کووید-۱۹ نیز به کار بروند.
ابررایانه MOGON II، یکی از قوی ترین کامپیوتر های جهان است که توسط پژوهشگران دانشگاه یوهانس گوتنبرگ و موسسه هلمهولتس در ماینتس آلمان اداره می شود. پژوهشگران با کمک این ابررایانه، روشی را شبیه سازی کرده اند که لیست حدود ۴۲ هزار ماده متفاوت را که به پروتئین های کووید- ۱۹ متصل می شوند و نفوذ ویروس را در بدن انسان سرکوب می کنند، ارائه می دهد.
پروفسور "توماس افرث"(Thomas Efferth)، نویسنده ارشد این پژوهش اظهار داشت: این روش شبیه سازی کامپیوتری که سال هاست مورد استفاده قرار می گیرد، عملکرد سریعی دارد و کم هزینه تر از بررسی های آزمایشگاهی است. تا جایی که من می دانم ما اولین پژوهشگرانی بودیم که این روش را برای کووید- ۱۹ به کار بردیم. خبر خوب این است که ما دریافتیم شمار زیادی از داروهای هپاتیت سی می توانند گزینه های درمانی خوبی برای کووید- ۱۹ باشند.
پژوهشگران با بهره گیری از ابررایانه MOGON II، بیش از ۳۰ میلیارد محاسبه را طی دو ماه انجام دادند و دریافتند که ترکیبات موجود در چهار داروی هپاتیت سی می توانند به کروناویروس متصل شوند و از بروز عفونت پیشگیری کنند. داروهای معرفی شده، "سیمپرویر"(Simeprevir)، "پاریتاپرویر"(Paritaprevir)، "گرازوپرویر"(Grazoprevir) و "ولپاتاسویر"(Velpatasvir) هستند.
افرث افزود: نتایج به دست آمده، این ایده را تایید می کنند که کروناویروس و ویروس عامل هپاتیت سی هر دو از نوع ویروسهای آر. ان. ای تک شاخه ای هستند.
این پژوهشگران همین طور گفتند، نوعی ماده بدست آمده از گیاه ژاپنی لنیکرا جاپنیکا که از گذشته تابحال در آسیا مقابل بیماریهای زیادی مورد استفاده قرار گرفته، میتواند یک داروی احتمالی دیگر مقابل سارس-کوو-۲(ویروس عامل کووید-۱۹) باشد. پژوهشگران گفتند، اما نتایج پژوهش آنها باید هنوز طی بررسی های آزمایشگاهی و بالینی مورد ارزیابی قرار بگیرند.
این پژوهش، در وب سایت "سازمان سلامت جهانی"(WHO) به چاپ رسید.




منبع:

1399/02/16
13:54:17
5.0 / 5
2624
تگهای شناسایی داروی هپاتیت برای درمان كووید-۱۹ با كمك شبیه سازی كامپیوتری: آزمایش , پژوهش , دانشگاه , سایت
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
بیست و یکم