رییس صندوق نوآوری تاكید كرد؛

پشتیبانی از حضور هیات های تجاری دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی

پشتیبانی از حضور هیات های تجاری دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی

به گزارش بیست و یکم، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داشت: صندوق نوآوری از حضور هیات های تجاری شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی حمایت می کند.



به گزارش بیست و یکم به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، این جلسه با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری، دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت و عضو هیات عامل صندوق، دکتر سیاوش ملکی فر؛ معاون توسعه، دکتر فرشاد فتوت؛ معاون ارتباطات و بین الملل و هادی سیادتی؛ مدیرکل حوزه ریاست صندوق نوآوری، همین طور نمایندگان شرکت های حاضر در پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه بین المللی عرب هلث (Arab Heath ۲۰۲۴) و نمایندگان توسعه آینده بازار نوآوری ایرانیان به عنوان کارگزار، امروز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه جاری در محل صندوق نوآوری اجرا شد.
این نشست که اولین جلسه بررسی اثربخشی پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی بود، با هدف بررسی مشکلات، دریافت پیشنهادات و انتقادات از طرف شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون نمایشگاه عرب هلث ۲۰۲۴ اجرا شد.
اهمیت انتخاب شرکت های دانش بنیان توانمند برای حضور در نمایشگاه های خارجی
محمدرضا خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این جلسه اظهار داشت: این اولین جلسه ای است که با هدف بررسی اثربخشی پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی انجام می شود. تلاش می نماییم با بررسی مشکلات، دریافت پیشنهادات و انتقادات از طرف شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون، خدمات ارائه شده را روزبه روز ارتقاء دهیم.
خیاطیان اشاره کرد: کارگزاران مسؤول برگزاری پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی باید به دقت مورد بررسی قرار گرفته، رتبه بندی شده و شاخص هایی برای انتخاب آنها تعیین شوند. از کارگزاران انتظار داریم علاوه بر ارائه خدمات مطلوب به شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون، شبکه سازی و ارتباط های مناسبی با نهادهای کشور میزبان برقرار کرده و جلسات B۲B میان نمایندگان شرکتها و نهادهای خارجی و شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون تدارک ببینند.
وی اضافه کرد: طبیعتا شرکت های دانش ‎بنیانی که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و پرداخت قسمتی از هزینه توسط خودشان، در نمایشگاه های خارجی حاضر می شوند، انتظار دارند که خدمات مطلوبی نیز دریافت نمایند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد: تلاش می نماییم اثربخشی خدماتی را که به شرکت های دانش بنیان ارائه می نماییم، ارتقاء دهیم. زمانی که یک شرکت دانش بنیان در پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه های خارجی حضور پیدا می کند، در حال معرفی توانمندی و دستاوردهای فناورانه کشور (در حوزه های مختلف) است؛ بدین سبب باید شرکت های دانش بنیان توانمندی برای حضور در پاویون انتخاب شوند. این شرکتها باید با مطالعه، هدفمند و با برنامه در نمایشگاه های خارجی حضور پیدا کرده و از فرصت فراهم شده برای توسعه بازار محصولات خود و برقراری تعامل و ارتباط با نمایندگان کشورهای دیگر بهره گیرند.
خیاطیان تاکید کرد: در بحث ایرادات مطرح شده همچون جانمایی غرفه و فضای فیزیکی و... نیز تلاش می نماییم در تعامل با کارگزاران و سایر نهادهای همکار، مشکلات موجود را برطرف و خدمات مطلوبی به دانش بنیان ها در این بخش ارائه نماییم.
وی ضمن اشاره به حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی از حضور شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی، اظهار داشت: حمایت های صندوق نوآوری تنها به برگزاری پاویون ویژه شرکت های دانش بنیان خلاصه نمی گردد. در صندوق از حضور هیات های تجاری شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی نیز حمایت می نماییم.
خیاطیان اظهار داشت: موضوع صادرات دانش بنیان ها یکی از مسائل بسیار مهم برای صندوق نوآوری و شکوفایی است و برنامه ریزی خاصی برای این حوزه داریم. تلاش می نماییم با حضور نمایندگان شرکت های دانش بنیان و مسؤولان سایر نهادهای مرتبط، چالش های موجود در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان را بررسی و راهکارهای مناسبی برای توسعه صادرات این شرکتها ارائه نماییم.
ظرفیت بالای شرکت های دانش بنیان در عرصه سلامت
دکتر مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت و عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی که در زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی عرب هلث (Arab Heath ۲۰۲۴) از پاویون شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه بازدید کرده بود، اظهار داشت: جمع بندی نظرات دریافت شده از شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون نمایشگاه عرب هلث ۲۰۲۴، حاکی از عملکرد مطلوب این پاویون بود.
دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان سلامت تاکید کرد: مباحثی مانند مکان غرفه، وسعت و فضای فیزیکی همچون مسائلی هستند که قابل حل بوده و همکاران تلاش می کنند این مشکلات را به مرور زمان برطرف کنند.
قانعی اشاره کرد: در عرصه سلامت می توان کارهای خوبی انجام داد و ظرفیت بالای شرکت های دانش بنیان فعال در این زمینه را در نمایشگاه های خارجی نشان داد. اساسا فناوری ها و دستاوردهای شایان توجهی در عرصه سلامت در نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ (۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل نمایشگاه بین المللی تهران) را شاهد خواهیم بود.
در اولین جلسه بررسی اثربخشی پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی، شرکت های دانش بنیان حاضر در پاویون نمایشگاه عرب هلث ۲۰۲۴، دیدگاه ها، انتقادات و پیشنهادهای خودرا مطرح و گزارشی از برگزاری جلسات B۲B و تفاهم نامه ها و قراردادهای منعقد شده ارائه کردند.
پاویون شرکت های دانش بنیان در نمایشگاه بین المللی عرب هلث (Arab Heath ۲۰۲۴) از ۹ تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در دبی برپا شد. در این پاویون ۱۰ شرکت دانش بنیان حضور داشتند.


منبع:

1403/02/27
13:39:04
0.0 / 5
347
تگهای پشتیبانی از حضور هیات های تجاری دانش بنیان در نمایشگاه های خارجی: خدمات , دانش بنیان , شركت , فناوری
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
بیست و یکم