در بازدید سفیر چین از پارك فناوری پردیس مطرح شد؛

آمادگی ایران و چین برای بسط همکاریهای فناورانه

آمادگی ایران و چین برای بسط همکاریهای فناورانه

بیست و یکم: در بازدید سفیر چین در ایران و رایزنان این کشور از پارک فناوری پردیس، ضمن بررسی زمینه های همکاری مشترک، گسترش همکاریهای فناورانه بین دو کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.



به گزارش بیست و یکم به نقل از منطقه بین المللی نوآوری ایران، کانگ پیوو سفیر چین در ایران و رایزنان حوزه های مختلف این کشور با هدف آشنایی با زیست بوم فناوری و نوآوری و اطلاع از دستاوردهای شرکت های عضو پارک فناوری پردیس از این پارک بازدید نمودند.
در این بازدید که سجاد احدزاده، رییس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و مهدی صفاری نیا رییس پارک فناوری پردیس و تعدادی از مدیران پارک حضور داشتند، سفیر چین با اشاره به سابقه ایران در علم و فناوری اظهار داشت: هم اکنون ایران در دستیابی به حوزه های مختلف فناوری پیشرو است و در بعضی زمینه ها مانند نانو فناوری به دستاوردهای خوبی رسیده است.
وی اضافه کرد: چینی ها از گذشته دور و بوسیله جاده ابریشم با ایران و دستاوردهای علمی آن آشنا بوده اند. اما یکی از نقاط ضعف در روابط امروز چین و ایران، عدم اطلاع رسانی از پیشرفت های فناوری دو طرف و همین طور همکاریهای انجام شده بین دو کشور است که سبب شده همکاریهای فناورانه کمی بین دو کشور صورت گیرد.
سفیر چین اضافه کرد: برخی کشورها از پیشرفت فناوری کشورها ناراحت هستند و می خواهند فناوری در انحصار خودشان باشد. در برخورد با این برخورد، ما کشورهای درحال توسعه باید در همه زمینه ها بویژه فناوری همکاری نزدیک داشته باشیم.
مهدی صفاری نیا نیز در این نشست ضمن تشریح همکاریهای گذشته پارک فناوری پردیس و شرکت های چینی در عرصه های مختلف فناوری اظهار داشت: شرکت های ایرانی در نمایشگاه های مختلفی در چین شرکت کرده اند و پارک فناوری پردیس نیز توافقاتی با شرکت های چینی داشته است. از طرف دیگر ما در پارک فناوری پردیس از شرکت های بزرگ فناوری چین برای حضور در دو نمایشگاه اینوتکس و ایران هلث دعوت می نماییم.
رئیس پارک فناوری پردیس افزود: اراده ما در پارک فناوری پردیس(چه در بخش دولتی و چه بخش خصوصی) تبدیل چین به عنوان یکی از شرکای بزرگ فناوری است و آمادگی داریم که دفتر همکاریهای فناورانه چین در پارک فناوری پردیس تأسیس شود.
صفاری نیا در بخش دیگری از صحبت های خود با تأیید گفته های سفیر چین بر اساس عدم اطلاع رسانی مطلوب دستاوردهای فناورانه ایران و چین به یکدیگر اظهار داشت: ما در پارک فناوری پردیس تجربه موفقی دراین زمینه با کشورهای دیگر داشته ایم که این الگو می تواند با چین نیز ادامه یابد و شاهد تعاملات فناورانه دو کشور باشیم.
سجاد احدزاده نیز اظهار داشت: همکاری سه جانبه میان مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت، پارک فناوری پردیس و رایزنی تجاری چین در ایران اساسا سبب توسعه همکاریهای فناورانه میان دو کشور خواهد شد.
بازدید از نمایشگاه دائمی تجهیزات پزشکی ساخت ایران دیگر برنامه این بازدید بود.

1403/06/31
11:18:03
0.0 / 5
316
تگهای آمادگی ایران و چین برای بسط همکاریهای فناورانه: شركت , فناوری
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
بیست و یکم