با تلاش پژوهشگران دانشگاه استنفورد

افراد نابینا هم می توانند مدل سازی سه بعدی را انجام دهند

افراد نابینا هم می توانند مدل سازی سه بعدی را انجام دهند

به گزارش بیست و یكم پژوهشگران ˮدانشگاه استنفوردˮ، فناوری جدیدی ابداع نموده اند كه می تواند امكان مدل سازی سه بعدی را برای افراد نابینا فراهم آورد.


به گزارش بیست و یكم به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه استنفورد، پژوهشگران، یك صفحه نمایش لمسی ابداع نموده اند تا امكان دستیابی افراد نابینا و یا مبتلا به نقص بینایی را با طراحی های چاپ سه بعدی فراهم نمایند.
مهندسان "دانشگاه استنفورد"(Stanford University)، با اعضای انجمن نابینایان همكاری كرده اند و یك صفحه نمایش لمسی عرضه كرده اند كه هندسه مشابه اجسام چاپ سه بعدی طراحی شده با كامپیوتر را دارد.
ابداع یك جسم سه بعدی با كمك نرم افزار كامپیوتری، معمولا اولین مرحله تولید فیزیكی آن به حساب می آید و برای افراد نابینا و یا مبتلا به نقص بینایی، دشوار است. حتی نرم افزارهای مدل سازی سه بعدی كه روش هایی دست یافتنی تر برای طراحی دارند هم باید یك نسخه فیزیكی داشته باشند تا افراد نابینا بتوانند با لمس و یا گوش دادن به آن بتوانند كار خویش را ارزیابی كنند.
"الكسا سو"(Alexa Siu)، دانشجوی مهندسی مكانیك دانشگاه استنفورد اظهار داشت: ابزار طراحی، به كاربران این قدرت را می دهند تا طراحی های خویش را عرضه كنند اما محدودیت هایی در مورد شركت كنندگان دارند. هدف این پروژه، كمك كردن به كاربران نابینا در طراحی مستقل و بدون تكیه كردن به واسطه است چونكه تكیه كردن به واسطه ها، خلاقیت، پایداری و كارآیی را می كاهد.
این پژوهش، بخشی از تلاش های بی شماری است كه برای كمك به تعامل افراد نابینا با كامپیوتر صورت می گیرند و هدف آن، عرضه روش های جدیدی برای توضیح اطلاعات سه بعدی است.
باآنكه فناوری عرضه شده توسط دانشگاه استنفورد فقط یك نمونه ابتدایی است اما آنها امیدوار هستند كه به زودی، یك نسخه ارزان تر و بزرگ تر را عرضه كنند كه بتواند اشیا را با جزئیات بیشتر تولید نماید.


این سیستم، با كمك افرادی طراحی شده كه خود نابینا و یا مبتلا به نقص بینایی هستند تا بتوانند نیازهای كاربران نابینا را درك و برآورده كنند. این سیستم می تواند مدل سه بعدی یك جسم را بچرخاند، آنرا بزرگنمایی كند و در بخش های جداگانه نشان دهد. كاربران می توانند شكل مورد نظر را با كمك انگشتان خود احساس كنند و اطلاعات بیشتری در مورد آن به دست بیاورند.
پژوهشگران، این سیستم جدید را روی پنج شركت كننده نابینا و كم بینا آزمایش كردند و بازخوردهای مثبت و موفقیت آمیزی به دست آوردند.
"جاشوا میل"(Joshua Miele)، دانشمند و طراح كه خود هم نابینا است، اظهار داشت: این فناوری می تواند امكان دسترسی به فناوری چاپ سه بعدی و قرار گرفتن در این محیط را علاوه بر افراد بینا، برای افراد نابینا هم فراهم آورد.



1398/08/09
19:08:48
5.0 / 5
4149
تگهای افراد نابینا هم می توانند مدل سازی سه بعدی را انجام دهند: آزمایش , ابداع , پژوهش , تولید
این مطلب بیست و یکم را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
بیست و یکم